Δημιουργία eshop με WordPress: Τα νέα trends του 2021


Δημιουργία eshop με WordPress και  όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για να είναι πετυχημένο.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα, γνωστά και ως eshops, γνωρίζουν πλέον ραγδαία άνοδο καταγράφοντας αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ με την έξαρση της πανδημίας και τη μαζική στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η δημοτικότητά τους διογκώθηκε αισθητά. Πρόκειται άλλωστε για έναν πρακτικό, σύγχρονο και εύκολο τρόπο για να προχωρήσει κανείς σε αγορές, να ανακαλύψει νέα προϊόντα ή ακόμη και να βρει πληροφορίες για ένα κατάστημα και συμβουλές.

Ένα eshop για να είναι πετυχημένο οφείλει σίγουρα να ακολουθεί μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Το 2021 ωστόσο στη λίστα με τα “must-have” για ένα eshop έχουν προστεθεί και μερικά ιδιαίτερα ελκυστικά νέα trends, τα οποία υπόσχονται αύξηση των πωλήσεων και καλύτερη εμπειρία πλοήγησης για τους καταναλωτές.

Απλοποιημένη αγορά

Οι καταναλωτές, είτε επισκέπτονται ένα φυσικό κατάστημα είτε ένα eshop έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους: το να εξυπηρετηθούν άμεσα και εύκολα. Η απλοποιημένη διαδικασία αγοράς προϊόντων δεν μπορεί επ’ ουδενί συνεπώς να απουσιάζει από ένα σύγχρονο και μοντέρνο e-shop. Πρόκειται το λεγόμενο one-click buying, που επιτρέπει στους επισκέπτες ενός eshop να προχωρήσουν σε αγορές με το πάτημα ενός κουμπιού, γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ. Η εν λόγω πρακτική κερδίζει συνεχώς έδαφος και όσα eshop κατασκευάζονται μέσα στο 2021 την προτιμούν, έναντι άλλων παλαιότερων τρόπων καταχώρησης μιας παραγγελίας.

Την ίδια στιγμή μεγάλα brands, όπως η Amazon, επενδύουν ιδιαίτερα σε αυτό τον τρόπο online πώλησης, εκτιμώντας πως όσο πιο απλή είναι η διαδικασία για τους επισκέπτες ενός e-shop, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί μια πώληση αλλά και να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Έχει παρατηρηθεί άλλωστε πως όταν ένας καταναλωτής καλείτε να συμπληρώσει φόρμες και φόρμες για να καταλήξει μετά από αρκετή ώρα σε μια αγορά, είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρώσει ποτέ την ενέργεια και να την εγκαταλείψει στη μέση. Το one-click buying είναι ένα νέο trend που δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από κανένα e-shop.

Δείτε όλο μας το άρθρο για την δημιουργία eshop με WordPress

Προηγούμενα Ολιστική προσέγγιση στα ψυχολογικά προβλήματα
Επόμενα Προώθηση ιστοσελίδων: Πως θα κατακτήσετε την πρώτη θέση στην Google

No Comment

Leave a reply