Η ιστορία της Jooble με μια ματιά


Η Jooble είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας που έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθήσει όλους όσοι ψάχνουν δουλειά να βρουν αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Στην Jooble μπορείτε να βρείτε περισσότερες από τις επίκαιρες θέσεις που δημοσιεύονται σε διάφορες πλατφόρμες εργασίας σε πάνω από 70 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Η online υπηρεσία Jooble (ελλ. Τζούμπλ) σχεδιάστηκε για να συγκεντρώνει κενές θέσεις εργασίας σε ένα μέρος, συλλέγοντας ανοιχτά δεδομένα από διάφορες πηγές: πλατφόρμες, ιστοτόπους εταιρειών με ελεύθερες θέσεις εργασίας, κλασικούς ιστότοπους εργασίας και βάσεις δεδομένων κενών θέσεων, όπως καθώς και άλλους πόρους του διαδικτύου με δημοσιευμένες κενές θέσεις. Η διαδικτυακή υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε δεκάδες γλώσσες για αναζήτηση εργασίας σε όλο τον κόσμο.

Η μηχανή αναζήτησης εργασίας Jooble είναι χρήσιμη πρώτα από όλα για όσους αναζητούν εργασία – σε ένα μέρος μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές της αγοράς εργασίας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε διάφορες βάσεις δεδομένων με κενές θέσεις και να αναζητάτε προσφορές από εργοδότες εκεί. Όλες οι κενές θέσεις δημοσιεύονται στην Jooble τη στιγμή που ο εργοδότης τις δημοσιεύει στον ιστότοπο εργασίας. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε το χρόνο σας και να βρείτε περισσότερες θέσεις χρησιμοποιώντας μόνο ένα εργαλείο.

Για να εμφανιστεί η κενή θέση του εργοδότη στη μηχανή αναζήτησης Jooble, η εταιρεία πρέπει να δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την κενή θέση σε μια από τις γνωστές βάσεις δεδομένων για κενές θέσεις και βιογραφικά.

Περισσότερα: https://gr.jooble.org/

Προηγούμενα Βελτιστοποίηση SEO: Τα 7 βήματα για να ανεβείτε κατάταξη στην Google
Επόμενα Επισκόπηση μηχανής αναζήτησης εργασίας Jooble

No Comment

Leave a reply