Παραδοσιακή Βίλα στην Χαλκιδική μπροστά στην θάλασσα


Ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας στη Χαλκιδική. Παραδοσιακή βίλα με όλες τις ανέσεις και με υπέροχη θέα. Πολύ άνετο και φιλικό περιβάλλον με τη θάλασσα ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Δίπλα από το κτήμα, μικρή λίμνη υγροβιότοπος . Αμμουδιά με μικρό βότσαλο, θάλασσα που βαθαίνει σταδιακά, ιδανική για μικρά παιδιά. Ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και των δημιουργημάτων του ιδιοκτήτη ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Μπορούν να φιλοξενηθούν έως 20 άτομα.

Η βίλα αποτελείται από έξι δωμάτια τα οποία έχουν δικό τους μοναδικό όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία ( Afroditi , Artemis , Gorgona 1-2 , Medusa 1-2 ) Το κάθε δωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο δική του κουζίνα εκτός από τα μέδουσα ένα και μέδουσα δύο που έχουν κοινόχρηστη κουζίνα , Το κάθε δωμάτιο παρέχει ψηφιακή τηλεόραση και όλο τον εξοπλισμό για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Στην βίλα βρίσκεται δωμάτιο που περιέχει πλυντήρια και απλώστρες.

Ολόκληρη βίλα (16+ επισκέπτες. 6 υπνοδωμάτια, 15 κρεβάτια, 6 μπάνια)

Το Medusa Gorgon βρίσκεται στα Δεβελίκια της Μακεδονίας και διαθέτει βεράντα. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Αυτή η βίλα με θέα στον κήπο περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια με ντους. Προσφέρει τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Στη βίλα θα βρείτε μπάρμπεκιου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στον κήπο του καταλύματος.

Η Ουρανούπολη απέχει 22χλμ. από το Medusa Gorgon, ενώ η Ολυμπιάδα είναι 39χλμ. μακριά. Το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων.

Για πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα: https://medusa-gorgon-chalkidiki.gr/el/

Τηλέφωνο κρατήσεων: + 30 6974470551

Προηγούμενα ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Επόμενα Welcome Day Sports & Rehab School ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης