Μεταλλικές κατοικίες: Η σύγχρονη μορφή της νέας κατοικίας


Οι μεταλλικές κατοικίες, είναι η νέα τάση στην δόμηση, για όλους όσους επιθυμούν μια μοντέρνα, απόλυτα λειτουργική, πλήρως εξοπλισμένη οικονομική οικία.

Τα μεταλλικά σπίτια δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν σπίτια εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα απο μέταλλο,vαλλά είναι κτίρια με μεταλλικό σκελετό,vκαι θεμελίωση με οπλισμένο σκυρόδεμα.

Επι της ουσίας δηλαδή η μόνη διαφορά μιας μεταλλικής κατοικίας με ένα κανονικό σπίτι είναι οτι ο σκελετός του σπιτιού είναι μεταλλικός.

Οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος την απόκτηση μιας μεταλλικής κατοικίας είναι πολλοί,μερικοί εκ των οποίων είναι:

  • Ταχύτητα κατασκευής
  • Σημαντικά χαμηλότερο κόστος κατασκευής σε σχέση με μια συμβατική κατοικία
  • Μεγάλη αντισεισμική προστασία
  • Δυνατότητα μεγάλης ευελιξίας στον σχεδιασμό αλλά και δυνατότητα επέκτασης όποτε το θελήσετε.
  • Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις κατασκευασμένες απο μπετό συμβατικές κατοικίες.

Για την κατασκευή μιας μεταλλικής κατοικίας, όπως και για τη συμβατική απαιτείται η μελέτη απο πολιτικό μηχανικό, που σε συνδυασμό με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν την μεταλλική σας κατοικία με την ασφάλεια και τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Στην Metallon House,αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή της μεταλλικής σας κατοικίας που θα σας προσφέρει την ασφάλεια και λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Η μεταλλική κατοικία βεβαια να τονίσουμε οτι δεν υστερεί σε τίποτα σε design και αισθητική απο μια συμβατική κατοικία καθώς στην ουσία η τοιχοποϊία και όλα τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού είναι ακριβώς όπως και σε μια συμβατική κατοικία.

Ένα μεταλλικό σπίτι λοιπόν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ιδιώτη που θέλει να αποκτήσει μια ασφαλή, άριστα σχεδιασμένη, οικονομική και με γρήγορη παράδοση κατοικία που θα καλύψει κάθε του ανάγκη.

Στην Metallon House, με πολυετή εμπειρία, με απόλυτη προσήλωση στην τελειότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, αποτελούμε την ιδανική λύση για την κατασκευή του μεταλλικού σπιτιού σας.

Δείτε τα έργα μας πάνω στις Μεταλλικές Κατοικίες και

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Προηγούμενα Webinar με τις βέλτιστες πρακτικές Native Advertising ενόψει Black Friday και γιορτών από το Project Agora
Επόμενα Η Ολιστική ψυχοθεραπεία στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων