Γιατί να επιλέξετε το WordPress για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας


wordpress-for-site

Το WordPress αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων παγκοσμίως με εκατομμύρια χρήστες χάρη στα πολλά θετικά της χαρακτηριστικά και την πολύ υψηλή της ποιότητα.

Ας δούμε παρακάτω γιατί το WordPress αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εταιρική σας ιστοσελίδα.

1 ) Το WordPress χρησιμοποιείται από το 40% των ιστοσελίδων: Το 40% των ιστοσελίδων παγκοσμίως χρησιμοποιούν WordPress,οπότε μιλάμε για ένα τεράστιο αριθμό ιστοσελίδων που εμπιστεύονται την πλατφόρμα της WordPress.

2 ) Το WordPress κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν content management system. Έρευνες λένε πως το 60% των CMS website είναι σε πλατφόρμα WordPress.

3 ) Πολυγλωσσική έκδοση: Θέλετε να εχετε μια πολύγλωσση ιστοσελίδα; Κανένα πρόβλημα, η WordPress σας δίνει τη δυνατότητα μέσα απο ειδικά εργαλεία να μεταφράσετε την ιστοσελίδα σας στη γλώσσα που επιθυμείτε και να προσεγγίσετε το κοινό σας απ όλο τον κόσμο.

4 ) Τα μεγαλύτερα brands σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν WordPress. Εμπορικά, βιομηχανικά brands και όχι μόνο από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την WordPress για την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Το 20% των πιο δημοφιλών ιστοσελίδων έχουν κατασκευαστεί με WordPress.

5 ) Το WordPress είναι πιο οικονομική από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

6 ) Το WordPress σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απο eshop, ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάλογο, ή ότι άλλο επιθυμείτε, με πολλές δυνατότητες, και άψογη λειτουργικότητα που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

7 ) Με τηο WordPress μπορείτε να συνδέσετε στην ιστοσελίδα σας όποιο εργαλείο χρειάζεστε, για παράδειγμα ένα email automation system, να συνδέσετε μέθοδο πληρωμής, και πολλά πολλά άλλα.

8 ) Με το WordPress έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας από όλες τις συσκευές και μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της.

9 ) Με το WordPress χάρη στα δημοφιλή της εργαλεία η ιστοσελίδα σας είναι απόλυτα Seo friendly καθώς η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Η WordPress σας έχει τη λύση και για αυτό.

10 ) Με το WordPress η ιστοσελίδα σας έχει τον καλύτερο χρόνο φόρτωσης γεγονός που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Seo αλλά και στην ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη σας. Όσο μικρότερος ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας σας τόσο πιο μεγάλες οι πιθανότητες αυξησης πωλήσεων.

11 ) Μια ιστοσελίδα WordPress είναι συμβατή απο όλες τις συσκευές και με εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες σας.
12 ) Σε μια ιστοσελίδα WordPress το να προσθέσετε κείμενα είναι τόσο εύκολο όσο το να γράψετε ένα κείμενο στο Word χάρη στην άριστη λειτουργικότητά της.

Συνοψίζοντας, μία ιστοσελίδα WordPress αποτελεί την ιδανική επιλογή για σας γιατί:

● Είναι seo friendly

● Με πολύ χαμηλό χρόνο φόρτωσης

● Με μεγάλη λειτουργικότητα

● Συμβατή με όλες τις συσκευές

● Πολύ εύκολη διαχείριση περιεχομένου

● Είναι οικονομική

● Απόλυτα user friendly

● Μπορείτε να κατασκευάσετε απο website μεχρι eshop με WordPress

● Δυνατότητα πολυγλωσσικής εκδοσης.

● Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα εργαλεία επιθυμείτε

Στη WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας στελέχη σας παρέχουμε πλήρη πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, διαρκή τεχνική υποστήριξη και πλήρη πακέτα προώθησης που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας το πιο δυνατό εργαλείο πωλήσεων για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα σας ιστοσελίδα.

Προηγούμενα Εξαγωγές ελαιολάδου - Βρείτε νέους πελάτες με τη βοήθεια της ιστοσελίδας σας
Επόμενα Κρατήστε το δέρμα σας νεανικό με φυσικό τρόπο