Χάρτινες σακούλες: Δείτε τους λόγους που πρέπει να χρησιμοποιείτε


Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι πάρα πολλές οι επιχειρήσεις εστίασης που στρέφονται πλέον μαζικά προς τις χάρτινες σακούλες συσκευασίας. Οι λόγοι είναι πολλοί, από την ανάγκη για διατήρηση του εταιρικού περιβαλλοντολογικού προφίλ της εκάστοτε εταιρείας μέχρι πρακτικές λύσεις που οι χάρτινες σακούλες προσφέρουν. Ας δούμε παρακάτω ορισμένα παραδείγματα.

Κατ αρχήν ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν χάρτινες σακούλες συσκευασίας:

● Εστιατόρια

● Ψητοπωλεία

● Ζαχαροπλαστεία

● Καφέ

● Πιτσαρίες

● Επιχειρήσειςτροφίμων, πχ οπωροπαντοπωλεία, καταστήματα ξηρών καρπών κλπ κλπ

● Εμπορικές επιχειρήσεις

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το χαρτί και κατ᾽ επέκταση η χάρτινη συσκευασία;

-Το κόστος τους είναι χαμηλό και μπορούν πολύ εύκολα να επιλεγούν από μια επιχείρηση

-Είναι εύκολα διαθέσιμα και μπορούν να προσαρμόζονται σε όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών, σε κάθε χρώμα, μέγεθος και με όποια εκτύπωση πάνω εσείς επιθυμείτε.

-Μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα υλικά.

-Το χαρτί έχει την ιδιότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία των τροφών όπως πρέπει, στο επιθυμητό επίπεδο ικανοποιώντας έτσι τον πελάτη.

-Είναι απολύτως φιλικές με την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον καθώς διασπώνται πολύ εύκολα, και είναι εντελώς ανακυκλώσιμες

-Μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω όποιο σχέδιο και σχήμα επιθυμείτε.

Στην Estia Pack,επί πολλά χρόνια επενδύουμε στο να σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, πάντα απόλυτα σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, γιατί σεβόμαστε τους πελάτες μας και θέλουμε να σας παρέχουμε την πιο άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίσης στην Estia Pack αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση οποιουδήποτε logo ή εικόνας επιθυμείτε στις συσκευασίες σας ώστε να έχετε την καλύτερη εταιρική παρουσίαση στους πελάτες σας και αυξημένες πωλήσεις.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενναλακτικά:

Θα μας βρείτε: Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Προηγούμενα Άρωμα τύπου Carolina Herrera, ένα άρωμα με αξεπέραστη θηλυκότητα
Επόμενα Άρωμα τύπου Hermes, για φρεσκάδα που διαρκεί