Σεμινάριο για τα ανθοϊάματα της Καλιφόρνιας (FES)


ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FLOWER ESSENCE SOCIETY (FES) ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ

Το σεμινάριο θα διδάξει η Μαρίνα Αγγελή, εξουσιοδοτημένη εκπαιδευτική εκπρόσωπος της Flower Essence Society για την Ελλάδα και με θεματική διαδικτυακή συμμετοχή των Patricia Kaminski και Richard Katz, ιδρυτών και δημιουργών των ανθοϊαμάτων της FES.

Θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης εκ μέρους της FES (FES Practitioner Certifiaction Program) στην ελληνική γλώσσα.

Θα παρουσιαστούν τα 104 ανθοϊάματα «North American Flower Essences» της FES, τα 48 νεότερα ανθοϊάματα της σειράς «Range of Light» και τα Combination Essences της FES.

Τα ανθοϊάματα Bach, που αποτελούν οργανικό τμήμα των ανθοϊαμάτων της FES, δεν θα συμπεριληφθούν στο παρόν σεμινάριο αλλά θα χρειαστεί να διδαχθούν ξεχωριστά σε όσους δεν τα γνωρίζουν ήδη αλλά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης της FES.

Το σεμινάριο θα αρχίσει στις 9 Ιανουαρίου 2021 και θα πραγματοποιηθεί σε 3ωρες διαδικτυακές συναντήσεις που θα γίνονται Σάββατο 3-6μμ στις ακόλουθες ημερομηνίες:

9 και 23 Ιανουαρίου

6 και 20 Φεβρουαρίου

6 και 20 Μαρτίου

3 και 7 Απριλίου

8 και 22 Μαΐου

5 και 19 και 26 Ιουνίου

3 Ιουλίου

11 και 25 Σεπτεμβρίου

Το κόστος εκπαίδευσης στο σεμινάριο θα είναι 400 ευρώ + ΦΠΑ.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης (Certification Program) για όσους ενδιαφέρονται και για όταν θα είναι έτοιμοι να υποβάλουν την πτυχιακή εργασία τους, θα είναι επιπλέον 300$ προς την FES.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6932 100 140 , 6932 906 976 και μέσω της ιστοσελίδας, https://www.angeli.gr/

Προηγούμενα 5 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Επόμενα Αναμένεται σύντομα νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop